100.000+ Facebook volgers

Door Nieuws, Social media

Online bereik opbouwen

Na een aantal jaren heeft ons plusser facebook kanaal de 100.000 fans bereikt. Onze campagnes bereiken nu soms 2 miljoen plussers in een paar weken. Veel campagnes en experimenten om te leren te verbeteren en steeds vaker succesvol groot bereik en goed resultaat te realiseren. 

Facebook bereik wat zegt dat nou ? De gemiddelde Nederlandse marketeer zegt dan Facebook geeft organisch nog maar een paar procent cadeau en vinden dat uitgevers en bedrijven gewoon voor bereik moeten betalen. Echter als U in staat bent aan de juiste knoppen te draaien is er heel veel haalbaar. Het betekend dat u in beeld moet communiceren met uw fans zodat u regelmatig 50% tot 75% van uw fans bereikt.

Video’s zijn hot, het dagelijks aantal views op Facebook is toegenomen van 1 billioen tot 8 billioen dit jaar. Als de online innovatie rondom video van Facebook afkomt dan gaat het in 2017 nog harder. Video’s die we promoten behalen regelmatig 50 tot 75 duizend van onze fans.

De online plussers zitten op facebook waar ze video’s uploaden, live communiceren met hun achterban en video’s ontdekken van anderen op Facebook. Dit zal een enorme vlucht gaan nemen in 2017. Ervaar het zelf en plan een video campagne in ons netwerk.

Het uitbouwen van het bereik, fans verwarmen en omarmen is de richting die u moet gaan.

Interesse om met elkaar te werken aan steeds groter bereik ?

Neem contact op 

Plusser.nl
p.voorhout@plusser.nl
088 – 540 58 80